Celina Midelfart kjøper seg inn i Funcom

Kosmetisk barbari.

SETTER PENGER PÅ SPILL: Celina Midelfart har kjøpt seg inn i Funcom. Foto: Lise Åserud / SCANPIX
SETTER PENGER PÅ SPILL: Celina Midelfart har kjøpt seg inn i Funcom. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Celina Midelfarts investeringsselskap Midelfart Invest har dukket opp på «topp 20»-listen over akskjeeiere i det norske spillselskapet Funcom, melder Finansavisen.

Selskapet havner på en 17.-plass på topplista med 325.000 aksjer, noe som med forrige ukes snittkurs på rundt tre kroner tilsvarer en investering på omtrent én million kroner.

Siden Funcom lanserte «Age of Conan» i fjor vår, har verdien på aksjen rast fra en topp på 55,50 kroner og til dagens jevnt lave kurs. Verdien har i løpet av året krympet med 86 prosent.

- Vi har som policy at vi ikke sier hva vi gjør i aksjemarkedet og begrunner enkelthandler, sier daglig leder Geir Moe i Midelfart Invest til Finansavisen.

Funcom-aksjen sank som et resultat av at spillerne flyktet fra Funcoms storsatsing «Age of Conan» etter klager om at spillet ikke hadde nok innhold utover i spillet. Funcom jobber nå med å videreutvikle og fylle spillet med nytt innhold, men spørsmålet er om dette holder for å gjenvinne markedets tillit.

- Vi har en hold-anbefaling på Funcom. Mye av det som er fokus rundt selskapet er om de klarer å holde på kontantbeholdnigen før lanseringen av neste spill og uten å ty til ny finansiereing, sier analytiker Fredrik Thoresen i DnB NOR Markets til Finansavisen.Han anslår at «Age of Conan» nå har rundt 70.000 spillere, mot de 415.000 aktive spillerne Funcom rapporterte om i august i fjor.I løpet av året kommer en utvidelsespakke til «Age of Conan», og Funcom jobber også med sitt neste store spillprosjekt «The Secret World» - også et onlinerollespill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer