Celine Dion hedrer sin avdøde ektemann med følelsesladet låt

Brukte låten for å komme seg gjennom sorgen. 

NY LÅT: I sangen «Recovering» synger Celine Dion om å bruke en dag av gangen, og sakte få tilbake sin sjelefred. FOTO: Graham Hughes / Pa Photos / NTB Scanpix
NY LÅT: I sangen «Recovering» synger Celine Dion om å bruke en dag av gangen, og sakte få tilbake sin sjelefred. FOTO: Graham Hughes / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I juli røpte Celine Dion at hun jobbet med et nytt album, og at en ny sang skrevet av artisten Pink skulle hedre ektemannen og produsenten René Angélil, som døde av kreft 14. januar.

Nå er låten «Recovering» ute, hvor Dion synger om hvordan hun sakte leges etter sjokket og sorgen etter å miste ham.

«Litt etter litt, dag for dag. Et skritt av gangen, rister jeg av meg djevelen, og tar tilbake min sjelefred», og «hold meg, mens jeg faller sammen, her i mørket», synger Dion.

- Sangen hjalp meg fremover

Tidligere har Dion også fortalt til Entertainment Tonight, at sangen hjalp henne å komme seg gjennom sorgen etter Angélils død.

Til ET online fortalte hun at hun fikk sjansen til å takke Pink personlig, for å ha skrevet låten, under Billboard Music Awards.

- Hun er fenomenal. Jeg elsker henne for talentet hennes, for styrken hennes, for fokuset og personen hun er. Da jeg så henne på Billboard Music Awards sa jeg til henne: «Du tok deg tid til å virkelig skrive en sang, å gi meg et verktøy, et stykke bagasje som kunne hjelpe meg fremover, og til å fortsette...», sa Dion.

Tapte kampen

Rene Angélil, som også var Celines manager og mentor, tapte 14. januar kampen mot lang tids kreftsykdom.

Celine Dion har tidligere avslørt at hun og ektemannen snakket mye om døden etter at han ble rammet av strupekreft for andre gang.

- René sier til meg at han vil dø i armene mine, og jeg sier «Jeg skal være der. Du kan dø i armene mine», avslørte stjernen før ektemannens død.

- Når noen du elsker faller og trenger hjelp, dét er ikke tiden for å gråte. I ettertid kan man gjøre det, men ikke enda, fortsatte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer