Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Celines sikre suksess

Celine Dion hadde full kontroll over Spektrum i går kveld: Konserten med den kanadiske sangeren gjorde det mye tydeligere hvorfor hun har blitt en sånn suksess, men det var også en forutsigbar opplevelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med 170 000 solgte av «The Colour Of My Love», hører Celine Dion til de mest populære artistene i Norge dette året. Og på scenen viste hun hvorfor: Hun har, i tillegg til en praktfull stemme, også sjarme, utstråling, sikkerhet og en profesjonalitet som gjør henne til en vinner i entertainerklassen.

Ingen utfordringer

Og det var i grunnen den største overraskelsen, for i valg av sanger byr Celine Dion ikke på store sjokk eller utfordringer. Dessverre. Det mest uventede i går var «River Deep Mountain High», men den gamle Tina Turner-klassikeren gikk ikke helt ihop med Celines stemme.

Det går sikkert an å skrive avhandlinger om stemmen til Celine Dion - den er av den sorten som får det til å gå kaldt nedover ryggen på meg av ren og skjær skjønnhet. Og når hun slipper seg løs, som hun gjorde i den franske sangen som avsluttet hovedsettet, er det hele en nytelse å høre på.

Men Celine Dion og hennes rådgivere har funnet ut at hun passer best til sentimentale og søtladne sanger, derfor trår hun til med «The Power Of Love» og «The Colour Of My Love» (første ekstranummer) og «Calling You» og «When I Fall In Love». Av dem er den første absolutt finest, men jeg er spent på hvor hun kommer til å gå på neste CD.

Hele Norges coronakart