VIL AT SANSA SKAL DØ: Sophie Turner, som spiller Sansa i Game of Thrones, håper på en kul dødsscene. Foto: IWENN.com/NTB Scanpix 
VIL AT SANSA SKAL DØ: Sophie Turner, som spiller Sansa i Game of Thrones, håper på en kul dødsscene. Foto: IWENN.com/NTB Scanpix Vis mer

- Cersei bør dø

Sophie Turner, som spiller Sansa Stark i «Game of Thrones», med nådeløst ønske.

(Dagbladet): «Game of Thrones» har bydd på en rekke uventede og sjokkerende dødsfall.

Skuespillerne har tidligere fortalt til Dagbladet at de er livredde for å bli invitert på lunsj med produsentene, for det kan bety slutten for deres karakter.

E! News har spurt skuespillerne i «Game of Thrones» hvem som de tror dør i neste sesong.

TABBER: Se de største Game of Thrones-tabbene her. Video: HBO Nordic Vis mer

- Cersei bør dø, men kommer neppe til å dø. Vi trenger en skurk i «Game of Thrones», sier Sophie Turner, som spiller Sansa i HBO-serien, til E! Online.

- Men kanskje Sansa, kanskje Sansa dør! legger hun til.

Turner er nemlig ikke redd for at hennes karakter skal ta kvelden. Snarere tvert imot - hun ønsker at Sansa skal bli drept.

- Jeg vil at Littlefinger skal ende opp på trona... Hvis du er med på «Game of Thrones» og ikke har en kul dødsscene, hva er da poenget? sa Sophie Turner til Wall Street Journal tidligere i år.

GOT-HEMMELIGHETER: På besøk hos Jimmy Fallon innrømmer Kit Harington at han røpet Game og Thrones-hemmeligheter for å unngå fartsbot. Video: TV 2 Humor Vis mer

- Sterke kvinner

Iwan Rheon, som spilte Ramsay Bolton i HBO-serien, sier han håper at karakteren Euron Greyjoy dør i sesong sju. Ene og alene fordi «han ikke liker karakteren», som spilles av Michael Feast.

Liam Cunningham, som spiller Davos Seaworth, tror en av de kvinnelige karakterene vil dø i neste sesong.

- Kvinnene er så sterke i slutten av sesong seks. Så jeg tror noen kvinner kommer til å dø. Men det er en ren spekulasjon, for jeg har ikke sett noe som helst. Jeg har ikke sett noe manus, sier han til E! Online.

TROR EN KVINNE DØR: Liam Cunningham tror det er en kvinne som vil dø i sesong sju av Game of Thrones. Foto: Wenn.com/NTB Scanpix
TROR EN KVINNE DØR: Liam Cunningham tror det er en kvinne som vil dø i sesong sju av Game of Thrones. Foto: Wenn.com/NTB Scanpix Vis mer

«Sorry, vi drepte deg»

Det hjelper lite å lese bøkene serien er basert på for å finne ut av hvem som dør. Flere ganger har manusforfatterne til TV-serien tatt livet av personer som får leve mye lengre i George RR Martins «A Song of Ice and Fire».

Det fikk blant andre den norske skuespilleren Amrita Acharia erfare, da hun forsvant ut av serien i andre sesong. Det til tross for at hennes rollefigur, slavejenta Irri, ennå lever i bøkene.

- David og Dan sa «sorry, vi drepte deg» da jeg fikk manuset. Da svarte jeg bare «ok, dere får skrive meg inn igjen som en zombie». Det var en stor overraskelse og selvfølgelig er det trist å forlate serien, sier Archarya i et intervju med MTV.