Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Change Or Die

Med mytologiske symboler som blikkfang, og musikk som er like velskapt egnet for drivende raves som til å drepe den generelle kjedsomhet, er engelske Sunscream et kommende superband for sin tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Change Or Die» er Sunscreams andre plate, og gjemt i tittelen ligger vel et budskap om at enten må du kaste deg på den nye musikkbølgen nå, eller du er akterutseilt for all ettertid. Dem om det, men sikkert er det at de opererer med en fristende og elegant dandert miks av reelle instrumenter i sanselig samspill med et synth-basert dance-fundament. Like mye pop som eksperimenterende hipphopp, drivende eksplosivt i refrenghugget og med en allsangvennlighet på høyde med de mest tidløse britiske popband. Som en bekreftelse på bandets rene stilsans driver band-gründerne Lucia Holm og Paul Carnell en vokalmessig vekselbruk som løfter plata opp til å bli et av vårens mest suggererende melodieventyr.

Hele Norges coronakart