- Channing Tatum har muligens for tjukk nakke

Kjekkasen er ikke helt troverdig i den romantiske komedien «Elsk meg igjen».

FREM FRA GLEMSELEN: Rachel McAdams glemmer at hun er gift med Channing Tatum i «Elsk meg igjen».
FREM FRA GLEMSELEN: Rachel McAdams glemmer at hun er gift med Channing Tatum i «Elsk meg igjen». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Manusforfattere har en forkjærlighet for karakterer med hukommelsestap. I likhet med manusforfattere må de starte med små fragmenter av en historie og famle seg fram til en ny identitet, eventuelt ispedd biter av den gamle. Slike historier er fylt med muligheter!  

Heldigvis har også normale mennesker sans for slike historier, særlig når de involverer to elskende med fordelaktig utseende, i dette tilfellet Paige (Rachel McAdams) som skader hodet i en ulykke og mister alle minner om sin kjære Leo (Channing Tatum).  

Hipsterliv   Filmen er «inspirert av en sann historie». Det vil si at den sanne historien ikke ble oppfattet som god nok til å havne på lerretet. Beklageligvis er heller ikke den omskrevne historien mer en halvgod.  

Der den sanne historien handler om makten i de foldede hender og sterk gudstro i en liten by i New Mexico, bor Paige og Leo i et trendy nabolag i Chicago. Hun er en ettertraktet skulptør, han driver sitt eget platestudio og sammen med sine kunstneriske hipstervenner lever de et godt liv.  

Etter ulykken dukker Paiges velstående foreldre opp ved sykesengen og det viser seg at hun har glemt alt som har skjedd siden hun studerte juss. Som sagt, en historie fylt med muligheter! Foreldrene, som hun ikke har snakket med på flere år, ser en mulighet til å starte på nytt. Stakkars Leo, som ikke finnes, tar tida til hjelp.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer