Channing Tatum må vente til neste år

Skulle vises på kinolerretet i juli.

(Dagbladet): Science-fiction thrilleren Jupiter Ascending, fra Lana og Andy Wachowski, har blitt flyttet fra sin opprinnelige premiere 18. juli i sommer, til 15. februar neste år, melder The Huffington Post.

Det betyr at Channing Tatum, som er en av hovedrollene, blir nødt til å vente et halvt år til, før han nok en gang dukker opp på kinolerretet.

Redde prinsessen I filmen spiller Tatum en skapning som er en krysning mellom ulv og en albino-kriger, som forsøker å redde den kvinnelige hovedrollen, spilt av Mila Kunis.

Kunis karakter jobber som vaskehjelp, men har perfekte gener som truer selveste dronningen av hele universet. Dette fører til at Dronningen forsøker å få Kunis sin karakter drept.

Det er allerede blitt publisert noen trailere fra filmen, hvor vi blant annet kan se eksplosjoner og futuristiske kostymer.

Lana og Andy Wachowski som står bak denne filmen, har tidligere vært med på å lage storfilmer som «The Matrix», «V for vendetta», «Speed Racer» og «Cloud Atlas».

Samarbeid med Jo Nesbø Channing Tatum var nylig på Norgesbesøk, der han satt seg ned for å diskutere mulighetene til et samarbeid med Jo Nesbø, i forbindelse med filmatiseringen av boka Snømannen.

- Jeg er en stor fan av Jo. Vi tok turen for å møte ham, bli kjent med ham. Han er en utrolig kunstner og en av de mest talentfulle forfatterne der ute, sa Tatum.

Nesbø var også full av lovord om den amerikanske skuespilleren.- Vi har hatt en hyggelig forretningsmiddag, der vi blant annet har pratet om filmatiseringen. Han er interessert i film og jeg er interessant i film. Ingenting er bestemt ennå, sa Nesbø.

De to møttes for en middag på den fasjonable sushirestauranten Hanami på Tjuvholmen. Utenfor hadde en rekke kvinnelige fans møtt opp for å få et glimt av stjerna.

HALVT ULV: I filmen spiller Tatum en skapning som er en krysning mellom ulv og en albino-kriger, som forsøker å redde den kvinnelige hovedrollen, spilt av Mila Kunis. Foto: Stella Pictures
HALVT ULV: I filmen spiller Tatum en skapning som er en krysning mellom ulv og en albino-kriger, som forsøker å redde den kvinnelige hovedrollen, spilt av Mila Kunis. Foto: Stella Pictures Vis mer