Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Chaos

DVD: Denne rett på video-actionthrilleren henter tittelen fra den såkalte kaosteorien - som veldig kort sagt går ut på at små forandringer ett sted kan få enorme konsekvenser et annet. Her dreier det seg om banksvindel - i tillegg til en til dels komplisert intrige med en bankraner (Wesley Snipes) og en politimann i et intrikat mot- og samspill med hverandre. Hvem avslører hvem? Mye høk over høk, en del pyroteknikk og kompliserte forklaringer underveis i en hektisk og jevnt underholdende fortelling. Ikke noe bakomstoff.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling