Charles - populær 50-åring

Prins Charles våknet opp lørdag morgen, 50 år gammel, med vissheten om at han skårer godt på popularitets-barometeret og med en storstilt fest foran seg der kjæresten Camilla Parker Bowles vil være vertinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Verken dronning Elizabeth eller Charles' brødre vil delta på festen lørdag kveld, men fredag feiret Charles sammen med hele familien. Foran 850 celebre gjester reiste prins Charles seg og takket mamma for det flotte bursdagsselskapet.

Dronningens feiring av sønnens 50-årsdag i Buckingham Palace var hennes offisielle hyllest til Charles. Blant gjestene var statsministre, framtredende politikere, skuespillere, idrettsstjerner og mennesker Charles har kommet i kontakt med gjennom sitt veldedige arbeid. De fikk høre en uventet lang tale fra Dronningen, som vanligvis ikke ytrer mange ord offentlig ved slike anledninger. Denne gangen gjorde hun et unntak, og lovpriste sønnen i brede ordelag.

«Takk, mamma»

- Kveldens fest er en takk for alt du har oppnådd. Gjestene representerer alle variasjonene i samfunnet vårt, og de har alle nytt godt av din brede interesse, din visjon, din medfølelse og ditt lederskap, sa Dronningen - og gjestene ga henne spontan applaus før hun utba en skål for sin eldste sønn.

Charles var ikke sen om å takke for de varme ordene, i mer uformelle vendinger enn britene er vant til fra den kanten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer