Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Charlie Hebdo fortsatt ikke på plass i Norge

Forgjeves i kø for å skaffe seg magasinet Charlie Hebdo.

I KØ: Folk sto i kø utenfor Narvesen Continental i Oslo for å få tak i et eksemplar av det franske satiremagasinet Charlie Hebdo. Magasinet skal selges i 200 utgaver i Norge, men var ikke i salg da Narvesen åpnet fredag morgen. Foto: Audun Braastad /Scanpix
I KØ: Folk sto i kø utenfor Narvesen Continental i Oslo for å få tak i et eksemplar av det franske satiremagasinet Charlie Hebdo. Magasinet skal selges i 200 utgaver i Norge, men var ikke i salg da Narvesen åpnet fredag morgen. Foto: Audun Braastad /Scanpix Vis mer

Kundene som sto i kø utenfor Narvesen Continental i Oslo sentrum ved 7.30-tiden fredag morgen, måtte forlate stedet uten Charlie Hebdo-magasinet mellom hendene.

- Det er ikke bekreftet når magasinet kommer, sa Ida Håvik, sjef for kommunikasjon og samfunnsansvar i Reitan Convenience, til NTB ved 9.30-tiden fredag formiddag.

Håvik opplyser at magasinet kun skal selges i denne kiosken.

- Vi har fått bekreftet at vi får 200 eksemplarer til Norge, og det er de vi kan selge. Det vil bli på Narvesen Continental. Ut over det, og tidligere uttalelser til NTB, har jeg ikke mer å komme med nå, sier Håvik.

I Danmark ble det lagt ut 300 eksemplarer av magasinet. Bladkompaniet opplyste fredag morgen at disse eksemplarene blir solgt i hovedstadsområdet, og at det i neste uke blir lagt ut over 5.000 nye eksemplarer for salg i resten av Danmark.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media