Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Charlie Hebdo har mangedoblet antall abonnenter

Har økt fra 10.000 til 200.000 etter terrorangrepet.

FLERE ABONNENTER: Charlie Hebdo har økt antall abonnenter fra 10.000 til 200.000 i kjølvannet av terrorangrepet i begynnelsen av januar. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FLERE ABONNENTER: Charlie Hebdo har økt antall abonnenter fra 10.000 til 200.000 i kjølvannet av terrorangrepet i begynnelsen av januar. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Paris (NTB-DPA): Satirebladet Charlie Hebdo har økt antall abonnenter fra 10.000 til 200.000 i kjølvannet av terrorangrepet i begynnelsen av januar. Det opplyser ledelsen i bladet.

Ti av Charlie Hebdos medarbeidere ble drept i angrepet i Paris forrige måned, deriblant sjefredaktør Stephane «Charb» Charbonnier.

Bladet, som i flere år har slitt økonomisk, har også fått over 17 millioner kroner i donasjoner. Disse pengene blir gitt videre til de etterlatte etter ofrene.

Charlie Hebdo var ute med en nytt nummer nøyaktig én uke etter angrepet 7. januar, men bladet har tatt en pause i ettertid. Et nytt nummer er planlagt å komme ut 25. februar.

NTB