Charlie Hunnam trekker seg fra «Fifty Shades of Grey»

Er enige om å finne en annen mannlig hovedrolle til den erotiske trilogien.

NY HOVEDROLLE: I en uttalelse fra Universal skal Charlie Hunnam og filmskaperne ha blitt enige om å finne en ny mannlig hovedrolle til filmen «Fifty Shades of Grey». Foto: NTB Scanpix
NY HOVEDROLLE: I en uttalelse fra Universal skal Charlie Hunnam og filmskaperne ha blitt enige om å finne en ny mannlig hovedrolle til filmen «Fifty Shades of Grey». Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Helt siden det erotiske bokfenomenet «Fifty Shades of Grey» tok av verden over, har spekulasjonene om hvem som skal spille rollefigurene «Anastastia Steele» og «Christian Grey» i filmatiseringen vært skyhøye.

Tidligere i høst ble det klart at Dakota Johnson (23) og Charlie Hunnam (33) skal spille de to hovedpersonene
.

Men nå skriver blant annet Daily Mail at Hunnam er ute av storfilmen.

Enighet 33-åringen kjent fra sommerens store science fiction-film, «Pacific Rim», og TV-serien «Sons of Anarchy», skal ha blitt enig med filmselskapet, ifølge en uttalelse fra Universal Pictures.

- Filmskaperne av «Fifty Shades of Grey» og Charlie Hunnam er enige om å finne en annen mannlig hovedrolle, fordi hans altoppslukende filming til «Sons of Anarchy», ikke gir ham nok tid til å forberede seg tilstrekkelig for rollen som Christian Grey, skriver Universal.

Det skal være solgt over 70 millioner eksemplarer av bøkene på verdensbasis.

Ian Somerhalder («Boone» i «Lost»), Arnie Hammer («The Lone Ranger») og Matt Bomer («Magic Mike») har vært blant de hyppigst nevnte kandidatene til den mannlige hovedrollen.

Kraftige reaksjoner fra fansen Det var forfatteren selv, Erika Leonard som sprakk nyheten om hvem som fikk hovedrollene på Twitter.

ROLLE: Dakota Johnson (23) skal fortsatt ha rollen som Anastasia. Foto: Stella Pictures
ROLLE: Dakota Johnson (23) skal fortsatt ha rollen som Anastasia. Foto: Stella Pictures Vis mer

Til tross for at fansen har gitt et tydelig signal på at de ønsker enten Ian Somerhalder, Matt Bomer eller Ryan Gosling, var det til slutt Hunnam som har kapret den mannlige hovedrollen som den mystiske og svært kjekke «Christian Grey».

Dette reagerte fansen kraftig på - og tydde til Twitter for å gi sine tilbakemeldinger.


Filmatiseringa planlegges som en trilogi og produseres av de samme folka som produserte Facebook-filmen «The Social Network», der Johnson - som også har jobbet som modell - hadde en rolle.

«Fifty Shades of Grey»-filmen har planlagt premieredato 1. august til neste år.

KVINNEN BAK SUKSESSEN: Erika Leonard har gjort enorm suksess med bøkene «Fifty Shades of Grey». Foto: Stella Pictures
KVINNEN BAK SUKSESSEN: Erika Leonard har gjort enorm suksess med bøkene «Fifty Shades of Grey». Foto: Stella Pictures Vis mer