Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Charlies nye engel

Tross ung alder har Drew Barrymore allerede rukket å legge et villt og utsvevende liv bak seg. Nå starter hun en ny tilværelse - som engel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drew Barrymore ligger i avsluttende forhandlinger om stjernerollen i den planlagte nyinnspillingen av «Charlies engler». Den tidligere storserien på tv skal spilles inn på nytt, slik at også kinopublikum kan oppleve vakre kvinner som vet å håndtere skytevåpen. Tidligere har eks-spicegirl Geri Halliwell bedt om å få være med i filmen, men tv-guru Aaron Spelling takket nei.

Action-komedien skal være en nåtidsversjon av TV-serien fra 70-tallet, hvor tre vakre kvinner jobber i et detektivbyrå for en velstående mystisk mann. William Forsythe er blitt bedt om å gjenta tv-suksessen som den mystiske Charlie, og Drew Barrymores medspiller i «Bryllupsangeren» Frank Coraci har også fått en rolle i filmen, ifølge Hollywood Reporter.

NY ROLLE: Drew Barrymore skal prøve seg på en ny, og for henne helt ukjent rolle.