Charlize Theron foreslo selv å fjerne håret

- Følte det ville være sterkere.

FJERNET HÅRET: Den sørafrikanske skuespilleren Charlize Theron som Furiosa i den kritikerroste filmen «Mad Max: Fury Road». Foto: Warner Bros
FJERNET HÅRET: Den sørafrikanske skuespilleren Charlize Theron som Furiosa i den kritikerroste filmen «Mad Max: Fury Road». Foto: Warner Bros Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespilleren Charlize Theron er for tida høyaktuell i filmen «Mad Max: Fury Road».

Der gir hun liv til den tøffe, skallede og enarmede karakteren Furiosa.

Likestilling Theron forteller i et intervju i talkshowet «Live! With Kelly and Michael» at hun er svært fornøyd med hvordan de kvinnelige rollefigurene i filmen er representert.

- Jeg synes kvinner har blitt veldig misforstått i science fiction-filmer. Hvorfor må vi se sjangeren hver gang en kvinne står i bakgrunnen med en push up-bh? Hvorfor er det ikke en kvinne som står på lik linje med gutta? spør hun i intervjuet ifølge Contactmusic.com.

- Furiosa er en kvinne som er en kvinne, men samtidig er hun en tøff kriger som Max - selv med én arm, sier Theron.

At rollefiguren skulle være skallet var hennes egen idé.

-  I begynnelsen skulle Furiosa være spøkelsesaktig og albino. Men jeg følte det ville være sterkere dersom jeg barberte hodet. Jeg ringte George Miller og fortalte ham ideen min. Han ble helt taus, og det tok jeg som et godt tegn. Så jeg lånte en saks og fjernet alt håret, sier Charlize Theron i et intervju med W Magazine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.