Charlotte slår tilbake

Baren-Charlotte blir kalt «billig» av seerne. Nå er hun lei! I dag klokka 14 traff du henne på Dagbladet.no.

Charlotte Faaberg (27) er blitt filmet mens hun kysset en av ryddeguttene i Baren på TV3. Dermed begynte en seerstorm uten like. Hun blir skjelt ut i gjesteboka på Barens nettsider, og får minst like mye hets som Ihne fra Robinson fikk på det verste.

Støtte

- Jeg har kjempefin støtte blant de andre deltakerne. De er her 24 timer i døgnet sammen med meg, og ser hva som skjer. De får ikke en klippet versjon som det går an å misforstå. Derfor støtter de meg og hjelper meg å holde motet oppe, skriver Charlotte i dagboka si på nettet.

Hun forstår at noen mener hun har gått over streken, utfra hva som er vist på tv.

- Men jeg har bestemt meg for at nå er det nok depping. Det blir rett og slett for dumt å la meg knekke av dette. Jeg holder fortsatt hodet over vann, og uansett når jeg forlater dette programmet blir det med hodet godt hevet. Tvil aldri på det, slår hun fast.

Hvis hun ikke hadde nok problemer fra før, fikk hun også flest minus i ukas avstemningen. Dermed havner hun i stolen i morgen, med fare for å bli sendt hjem av seerne.

Send spørsmål

Baren var ett av Charlottes favorittprogrammer før hun ble med selv. Liker hun serien fremdeles? Hvem av deltakerne har støttet henne mest? Hva synes hun om klippingen til TV3? Får hun holdt spansken ved like mens hun er i Baren? Hva skal hun gjøre når tv-karrieren er over?

Fredag klokka 14 møter du Charlotte på Dagbladet.no. Send inn dine spørsmål nå!

PS! Innlegg som er over streken, går rett i søpla. Stiller du kreative spørsmål er sjansen større for at hun svarer akkurat deg!

PÅ NETT:Forrige uke satt Tom Erik i stolen, og kunne bli stemt ut. Han greide seg. Er Charlotte like heldig?