Charmed-jentene bobler av positiv energi

STOCKHOLM: - EuroSong. Here we come. Med hyl og høye spark inntar Charmed-jentene Stockholm, og gjør seg klar til Melodi Grand Prix-finalen i Globen lørdag.

Utenfor Stockholms storstue Globen - en bordtennisball som er forstørret noen tusen ganger, gliser Monica Nygård, Hanne Haugsand og Oddrun Valestrand til verdenspressen. I Sverige og England blir Charmed spådd å vinne årets EuroSong-finale med «My Heart Goes Boom».

Favoritt

Foran BBCs tv-kameraer synger de fotballsangen «Alt for Norge» og flørter med fotografens linse.

- Målet vårt var å vinne den norske finalen. I tillegg har vi på rekordtid gitt ut et helt album og blitt kjent hjemme. Når det gjelder finalen til lørdag, så har man ikke vunnet før man har vunnet, sier Oddrun.

- Vi skal hvertfall gjøre så godt vi kan. Og så skal vi ha det skrekkelig morsomt, kommer det fra Hanne.

På bookmakerweb-en centerbet.com deler Charmed og Norge 2. plass med Irland. Estlands Ines, som blir omtalt som landets Britney Spears, ligger øverst. Deretter kommer Nederland og England.

Ingen døgnfluer

Også på den offisielle EuroSong-weben ligger Charmed høyt oppe blant favorittene. Det betyr at Monica, Oddrun og Hanne kan gjøre det veldig godt i finalen lørdag.

- Alt har skjedd så fort. Vi vant GP-finalen hjemme for to måneder siden, og nå er vi her. Det har gått i ett, men denne uka blir spennede, sier Monica.

Charmed skal gjøre alt for ikke å bli døgnfluer. Når EuroSong er over, fortsetter promoteringen av albumet hjemme. Jentene forteller at de skal gjøre mange konserter i sommer.

- Selv om vi ikke ble kjent før GP-finalen hjemme, har vi jobbet hardt og lenge for å komme dit vi er nå, sier Monica.

- Men det viktigst er at dette skal være og gi oss positiv energi, sier Oddrun.

HÆLA I GLOBEN: Charmed-jentene Oddrun Valestrand, Hanne Haugsand og Monica Nygård er heltente foran EuroSong-finalen i Globen lørdag. I dag starter sangprøvene.