Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Charmed sjarmerte

I går kom den norske Grand Prix-trioen Charmed hjem etter en flott uke i Beijing. - Fantastisk, sier Oddrun Valestrand, og sikter til både publikum og opplevelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jentene ble valgt ut til å delta under et kjempearrangement i Beijing i forbindelse med de verdensomspennende universitetslekene. De delte scene med koreanske, amerikanske og kinesiske artister. I løpet av et halvtimes show fikk jentene, med innlagt publikumsfrieri på kinesisk, de 15000 tilskuerne til å synge refrenget på Grand Prix-låta si.

- Jeg trodde aldri vi skulle få oppleve noe så fantastisk, og håper det ikke var siste gangen vi opptrådte i Asia, sier Oddrun.

Mye tyder på at ønsket går i oppfyllelse. Hele Hongkong-kontoret til plateselskapet Universal var der, og de likte både det de så og hørte. Det gjorde også Beijings ordfører, som slet med å få stemmen ned i normalt leie etter at Charmed hadde vært på ferde.

SJARMERENDE TRIO: Charmed strålte etter et vellykket show i Beijing.