Charmed

Med EuroSong i sikte og karaoke-teften i ryggmargen har Charmed spilt inn sitt debutalbum «fort og gæli».

Debutalbumet til Charmed er spilt inn på noen kjappe våruker. Hastverk er ofte lastverk, men i denne sammenhengen er det helt greit.

For Charmed-jentene Oddrun Valestrand (26), Lise Monica Nygård (25) og Hanne Kristine Haugsand (24) har det nok vært riktig å gjøre det på denne måten. Jentene vil nyte øyeblikkets berømmelse - noe som er helt ok - og da er det ingen grunn til å file måned inn og måned ut på et album som neppe ville blitt så mye bedre likevel.

Vi snakker om lettere nostalgisk popmusikk av det helt usofistikerte og ukompliserte slaget. Naiv og jentegjengsøt av natur, med spontanitet og debutantglede som styrke og den endeløse rekken av selvfølgeligheter som svakhet. Repertoaret er plukket ut på ekte karaokevis i Ole Evenruds trygge og kommerse studio-omgivelser. Målet er ikke å tilføre de gamle hitlåtene til Cher, Billy Ocean og Katrina & The Waves noe. For Charmed-jentene holder det å spille inn låtene. De gjør det med nybegynneres keitete og ukritiske sjarm.

Med det som utgangspunkt er det ikke umulig at «Charmed» vil finne seg noen venner der ute i forsommersola mens den norske EuroSong-trioen nyter sine fem minutter med berømmelse i Stockholm.