Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Chingy

Ikke helt «Right Thurr».

CD: For å demonstrere sin kjærlighet til musikken har St. Louis-rapperen Chingy tatovert en G-nøkkel på den ene armen og en F-nøkkel på den andre. Vel og bra, men strengt tatt burde han vel tatovert begrepet one hit wonder . Da han i fjor sommer duekurret seg oppover hitlistene med den hoftesvingende singelen «Right Thurr» var det med fengende gjennomslagskraft og konseptuell effektivitet. Som en nasal Nelly- light buktet han seg gjennom et lydbilde av bekymringsløse beats og lettfattelige rim. Det var enkelt, klubbvennlig og etter hvert irriterende monotont.

På andrealbumet «Powerballin,» prøver Chingy selvfølgelig å gjenta suksessen fra i fjor. Problemet er bare at Chingys musikktalent er like kalorifattig som en slankemiddag. Så når han prøver å mikrobølgevarme de årsgamle hitrestene, ja da blir det hele like vassent som gammal graut.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media