Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Chris Brown i hardt vær etter ebola-tweet

- Ebola-epidemien er en form for befolkningskontroll.

TWITTER-TRØBBEL: R&B-stjerna Chris Brown får både positive og negative tilbakemeldinger etter ebola-tweet. Foto: NTB Scanpix
TWITTER-TRØBBEL: R&B-stjerna Chris Brown får både positive og negative tilbakemeldinger etter ebola-tweet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er ikke første gang den amerikanske R&B-artisten Chris Brown (25) har havnet i trøbbel. 

I februar 2009 gikk han løs på kjæresten sin, sangstjernen Rihanna (26). Mishandlingen gjorde at hun fikk store skader i ansiktet og bildene av en svært forslått Rihanna gikk verden rundt. Siden den gang har han skapt flere overskrifter for sin oppførsel. 

Nå skjer det igjen, men denne gangen på grunn av en Twitter-melding.  

- Jeg vet ikke helt... Men jeg tror ebola-epidemien er en form for befolkningskontroll, skrev han i går. 

- Jeg sier hva jeg vil Og da var det gjort. Den kontroversielle musikeren gjorde at sosiale medier flommet over, på grunn av tweeten om det nåværende ebola-utbruddet. 

Twitter-meldinga kom også samme dag som en helsearbeider ved sykehuset «Texas Health Presbyterian Hospital» ifølge et foreløpig testresultat skal ha blitt smittet med ebola.

Meldingen førte til at flere støttet artistens tweet, men flere sendt også hatmeldinger. Da tok artisten igjen til Twitter: 

- La meg holde kjeft, skrev han og la ut en ny melding noen timer senere:  

- Jeg sier hva jeg vil. Hvis du ikke liker det... «Suck my ass» (liten asiatisk jente stemme). 

I dag ble det kjent at en ebolasmittet liberisk FN-ansatt døde i Tyskland. Over 2.210 personer har mistet livet i Liberia som følge av ebolaepidemien, og WHO opplyste før helgen at det totale antallet døde har steget til over 4.000.

Forrige uke ble en norsk kvinne fløyet hjem fra Sierra Leone for å få behandling ved høysmitteisolatet på Ullevål sykehus. Kvinnen blir nå behandlet av 25 personer for ebolasmitten.  

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!