FÅR SLAKT:  Ifølge danske Ekstra Bladet brukte Brown like mye tid på å rive av seg skjorta og skifte, enn på å opptre i København. Foto: Stella pictures
FÅR SLAKT: Ifølge danske Ekstra Bladet brukte Brown like mye tid på å rive av seg skjorta og skifte, enn på å opptre i København. Foto: Stella picturesVis mer

Chris Brown slaktes for København-konsert

Anmelder sier han har lyst til å «daske han med jernrør og lærhansker».

(Dagbladet): R&B-artisten Chris Brown er ute på turné i Europa og i går spilte han konsert i København. Ifølge anmeldelsen i det danske Ekstra Bladet var det langt fra en stor opplevelse.

-Da Brown var 25 minutter forsinket i Forum, kunne man få litt lyst til å gå backstage med Xanders jernrør og L.O.C.'s lærhansker for å daske til sangeren, skriver anmelderen.

En formulering som trolig er ment å spille på episoden der Brown ble dømt for vold mot sin tidligere kjæreste Rihanna.

I tillegg til å være forsinket mener også anmelderen at Brown brukte like mye tid på sceneskift som på å opptre, og at låtene hans var både anonyme og intetsigende.

Det eneste anmelderen trekker fram som positivt er at superstjernen i det minste er god til å danse.

Lørdag 17. november kan det norske publikummet gjøre sin egen vurdering av showet, da Brown entrer Oslo spektrum.

Det var også ment å være en ekstrakonsert i Oslo dagen etter, men i dag ble det kjent at ekstrakonserten er avlyst fordi Brown heller skal spille på American Music Awards samme kveld.