Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Chris Brown

Fortsatt ikke Usher, nei.

CD: Av alle de tenåringsbråmodne r&b-mannslingene, er det uten tvil Chris Brown (18) som har det største Usher-komplekset. Ikke at det ikke flasker seg. Debutsingelen «Run It!» var ren blåkopi av Ushers crunk-klassiker «Yeah!» og endte som en av de største dansegulvhitene vinteren 2006. Etter hvert som gutten ble eldre, skulle man likevel tro at han ønsket å fjerne seg fra storebror og finne sin egen r&b-nisje. Men nei. «Exclusive» er like lite eksklusiv som en Louis Vuitton-veske, gud, hvermann og Pia Haraldsen har vært der før. Det som ikke er Usher, er Ne-Yo, Justin Timberlake, Mario eller ren fuge for å holde albumet sammen. Nå er riktignok vampyrvideoen til «Wall to Wall» (Usher-crunk igjen) fantastisk koreografert, men det er slett ikke nok til å løfte et ellers inkjevetta album.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling