AVLYST:  I dag ble det endelig bekreftet at Chris Brown- konserten som skulle vært avholdt 18 november er avlyst. Foto: Stella pictures
AVLYST: I dag ble det endelig bekreftet at Chris Brown- konserten som skulle vært avholdt 18 november er avlyst. Foto: Stella picturesVis mer

Chris Browns ekstrakonsert er avlyst

- Skal heller spille på American Music Awards.

(Dagbladet): R&B-stjernen Chris Brown kommer til Oslo for å spille konsert for første gang på norsk jord lørdag 17. november. Opprinnelig var det ment at superstjernen også skulle spille ekstrakonsert dagen etter, men nå er det endelig bekreftet at denne konserten er avlyst.

Flere medier har den siste tiden meldt at Brown skal spille på American Music Awards samme kveld, og PR-ansvarlig i Atomic Soul, Elisabeth Norheim, kan nå bekrefte dette til Dagbladet.

- Ja, det stemmer at han heller skal spille på American Music Awards, sier Norheim.

Tirsdag kveld la konsertarrangøren Atomic Soul ut på sine Facebook-sider at ekstrakonserten var avlyst, og flere fans uttrykte da sitt sinne i kommentarfeltene.

Innlegget ble fjernet like etterpå, noe som førte til stor forvirring blant fansen.

- Det var et feilgrep at det innlegget ble lagt ut på Facebook tirsdag. Det tok tid å få endelig beskjed fra managementet, og det er derfor vi avventet beskjeden, sier Norheim til Dagbladet.

I dag har både Atomic Soul og Billettservice lagt ut på sine sider at ekstrakonserten er avlyst. Konserten på lørdag 17. november vil likevel bli avholdt som planlagt.

- Vi er like skuffet som fansen som hadde kjøpt billetter og beklager virkelig det som har skjedd. Dette er dessverre noe verken vi som arrangør, Oslo Spektrum eller Billettservice kunne forhindret eller forutsett på noen som helst måte, sier Norheim.

De som hadde kjøpt billett til søndagen bes om å kontakte utsalgsstedet for å få billettpengene refundert.