Chris «Mr Big» Noth kaller Carrie Bradshaw ei hore

Og tror «Girls» kan ha ødelagt for ny Sex & Singelliv-film.

FILMPAR: Chris Noth og Sarah Jessica Parker spilte Mr Big og Carrie Bradshaw både på TV og filmlerretet. Her fra den første filmen, som kom i 2008. Foto: FILMWEB
FILMPAR: Chris Noth og Sarah Jessica Parker spilte Mr Big og Carrie Bradshaw både på TV og filmlerretet. Her fra den første filmen, som kom i 2008. Foto: FILMWEBVis mer

(Dagbladet): Han har hatt store roller i TV-serier som «Law and Order» og «The Good Wife», men fortsatt er det først og fremst rollen som Mr Big i «Sex og Singelliv» som gjør at Chris Noth blir gjenkjent på gata.

Mr Big var Carrie Bradshaws av og på-kjæreste, en figur mange av tv-seerne elsker å hate, på grunn av måten han behandlet henne på. I den første filmen basert på serien, stikker han av fra bryllupet deres.

I et stort intervju med australske News.com forsvarer Noth rollefiguren sin, og slenger med leppa mot Carrie.

- Det var Carrie som prøvde å late som om han var en annen. Han var alltid ærlig om seg selv, og bedro henne aldri. Forholdet deres funket ganske enkelt ikke. Han gikk hen og giftet seg, og hun... hvor mange kjærester hadde hun, egentlig? Hun var slik ei hore! sier han og ler.

Film nummer tre?
Det har versert mange rykter rundt en tredje «Sex og singelliv»-film, selv om ingen har bekreftet at det vil bli noe av. Sarah Jessica Parker, som spilte Carrie i serien og filmene, sa imidlertid allerede i 2011 at historien for en eventuell ny film er klar.

- Jeg kjenner historien. Det er en liten sak, men jeg synes den bør fortelles. Spørsmålet er når det vil være riktig å fortelle den, sa hun til magasinet Parade.

Denne uka gjentok hun det under et besøk på TV-festivalen Cannes Lions, ifølge Daily Mail.

Skylder på «Girls»
Chris Noth sier til News.com at han ikke vil tro på noe før han hører ordet «action». Samtidig mener han at TV-serien «Girls» kan ha ødelagt sjansene for en ny, glamorøs film om den velkledde jentegjengen fra New York.

- Du har «Girls» nå, en serie som er langt tøffere og mer realistisk. Jeg er ikke sikker på om det vil være interesse for det? Serien har på en måte hatt sin storhetstid, sier han, og forteller at han ikke liker den versjonen av New York som vises fram i serien.

- Det er interessant at «Girls» nå er en av de mest populære seriene der ute, en serie som viser den virkelige kampen for tilværelsen. «Sex og singelliv» var veldig materialistisk, med mote, shopping og leiligheter, og virkeligheten er svært annerledes for mange unge mennesker i New York, sier Noth.