Chris «Mr Big» Noth kaller Carrie Bradshaw ei hore

Og tror «Girls» kan ha ødelagt for ny Sex & Singelliv-film.

FILMPAR: Chris Noth og Sarah Jessica Parker spilte Mr Big og Carrie Bradshaw både på TV og filmlerretet. Her fra den første filmen, som kom i 2008. Foto: FILMWEB
FILMPAR: Chris Noth og Sarah Jessica Parker spilte Mr Big og Carrie Bradshaw både på TV og filmlerretet. Her fra den første filmen, som kom i 2008. Foto: FILMWEB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Han har hatt store roller i TV-serier som «Law and Order» og «The Good Wife», men fortsatt er det først og fremst rollen som Mr Big i «Sex og Singelliv» som gjør at Chris Noth blir gjenkjent på gata.

Mr Big var Carrie Bradshaws av og på-kjæreste, en figur mange av tv-seerne elsker å hate, på grunn av måten han behandlet henne på. I den første filmen basert på serien, stikker han av fra bryllupet deres.

I et stort intervju med australske News.com forsvarer Noth rollefiguren sin, og slenger med leppa mot Carrie.

- Det var Carrie som prøvde å late som om han var en annen. Han var alltid ærlig om seg selv, og bedro henne aldri. Forholdet deres funket ganske enkelt ikke. Han gikk hen og giftet seg, og hun... hvor mange kjærester hadde hun, egentlig? Hun var slik ei hore! sier han og ler.

Film nummer tre? Det har versert mange rykter rundt en tredje «Sex og singelliv»-film, selv om ingen har bekreftet at det vil bli noe av. Sarah Jessica Parker, som spilte Carrie i serien og filmene, sa imidlertid allerede i 2011 at historien for en eventuell ny film er klar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer