Christensen, Lars Saabye

Bibliografi:

  • Saabyes sirkus (roman) 2006
  • Modellen (roman) 2005
  • Maskeblomstfamilien (roman) 2003
  • Sanger og steiner (dikt) 2003
  • Halvbroren (roman) 2001
  • Pinnsvinsol (dikt) 2000
  • Mann for sin katt (dikt) 2000
  • Under en sort paraply (dikt i utvalg) 1999
  • Kongen som ville ha mer enn en krone (barn) 1999
  • Falleferdig himmel (dikt) 1998
  • Den misunnelige frisøren (noveller) 1997
  • På den andre siden av blått (diktbildebok) 1996
  • Jubel (roman) 1995
  • Mekka (skuespill) 1994
  • Alexandrias aske (dikt) 1993
  • Den akustiske skyggen (dikt) 1993
  • Gutten som ville være en av gutta (roman) 1992
  • Ingens (noveller) 1992
  • Bly (roman) 1990
  • Stempler (dikt) 1989
  • Vesterålen: lyset - livet - landskapet (dokumentar) 1989
  • Herman (roman) 1988
  • Sneglene (roman) 1987
  • Åsteder (dikt) 1986
  • Columbus\' ankomst (dramatikk) 1986
  • Blodets bånd (roman) 1985
  • Beatles (roman) 1984
  • Paraply (dikt) 1982
  • Jokeren (roman) 1981
  • Billettene (roman) 1980
  • Jaktmarker (dikt) 1979
  • Kamelen i mitt hjerte (dikt) 1978
  • Amatøren (roman) 1977
  • Historien om Gly (dikt) 1976
    Med bandet Norsk Utflukt:
  • Det blå arret /cd) 2002
  • Med lyset på (cd) 1993
  • Diger og gul (cd) 1997