Christer über alles

Tyskland skal erobres - med lynkurs i deutsch og jukselapper på notestativet. Faller Tyskland for Christer Sjögren og Vikingarna, kan Japan fort bli neste offer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HAMBURG (Dagbladet): I koksgrå dress entrer storsjarmør Christer Sjögren scenen i det staselige konsertlokalet i Hamburg. Han fester blikket på den kvinnelige delen av publikum. - Wir haben ein bischen deutsch gelernt, sier han selvsikkert.

Christer og resten av bandet har lagt lista høyt. Ikke nok med at de skal synge på et fremmed språk. Vikingarna er også ubeskjedne nok til å snakke om gullplate allerede med sitt første tyske album. Mandag fikk de første pekepinn:

- Kontakten med publikum er det viktigste. Slik hadde jeg det i kveld, sier Christer etter debuten.

Riktig Vikingarna-stemning var det imidlertid ikke. Først da Christer annonserte «ein Extra im Original auf schwedisch» fant publikum grunn til å reise seg fra stolene.

Lynkurs i tysk

Plata slippes i slutten av februar og inneholder flere kjente hits. Tysklandseventyret startet for ett år siden da det svenske produksjonsselskapet sendte en demo til EMIs hovedkontor i London. I september fikk Christer beskjed om å sette seg på skolebenken. To måneder seinere ble plata spilt inn i Köln.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer