Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Christer Falck har samlet halve rockenorge til å feire Raga Rockers. Det ble uten Varg Vikernes

Ikke ferdig snakka: Christer Falck.

CROWDFUNDER: Christer Falck har gitt ut bokssett med Raga Rockers-coverlåter, men metoden han brukte er den samme gamle. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
CROWDFUNDER: Christer Falck har gitt ut bokssett med Raga Rockers-coverlåter, men metoden han brukte er den samme gamle. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Hei, Christer! Gratulerer med nytt Raga Rockers-bokssett! Kan du gi oss en kort gjennomgang av idéen bak «Sannhet på boks»?

- Takk. Jo, det er et forsøk på å jobbe opp en rimelig skrapa karmakonto. Thomas Robsahm, filmskaperen, og jeg satt på kafé og tenkte at det har vært altfor lite festivitas og utmerkelser for Michael Krohn og Raga Rockers. Mens folk får pælma statuetter og sjekker etter seg, har det nærmest gått inflasjon i å IKKE gjøre  stas på Michael. Da tenkte vi at det var på tide, så vi samlet 137 av  Norges største artister til å covre samtlige Raga-låter. I tillegg samlet vi mesteparten av Tegneserie-Norge og nærmere hundre forfattere og skribenter som alle fikk i oppgave å fremsnakke. De var alle lette å be.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

UT ÅRET*

KUN I OKTOBER

10 kr

(0,17 kr per dag)

KJØP UT ÅRET*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UT ÅRET* 10 kr ut året. 0,17 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (99,-/mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr for 3 måneder. 2,77 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99kr/måned). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?