Christer i kamp

Da Klovner i kamp gikk til auksjon av signerte T-skjorter, slo Christer Falck til.

- Jeg samler på bandskjorter. Har kjøpt en på konsert tidligere. Men denne er absolutt verd penga, sier «Robinson»-Christer, som måtte ut med 400 kroner.

I går var det Dansken, Alis, Finger'n og Dr. S i Klover i kamp som inviterte til hiphopfest på Egertorget, sammen med rapperne i Carpe Diem og Point.

Solgte kollegaen

Etter to kjappe låter gikk Klover i kamp løs på garderoben, og fristet publikum med T-skjorter.

- Mange kjendiser har brukt disse. Nå har dere anledning til å få helt eksklusive Klovner-T-skjorter. Kom igjen og gi bud! oppfordret Dansken.

Budene startet på en krone, og endte da Christer Falck slo til med 400 kroner.

- Jeg lo av Frelsesarmeen da jeg var liten. I dag har jeg stor respekt for det de står for, sier Falck.

Klovner i kamp fortsatte auksjonen. Da Dansken foreslo å auksjonere bort kollegaen Finger'n, ble han betenkt. For å slippe å bli solgt, kjøpte han seg selv for 400 kroner - og var lettet over fortsatt å kunne disponere seg selv.

- Neste år også

Undergrunnshiphoperne Magdi og Chirag fra Carpe Diem tok pulsen på det flerkulturelle Oslo og harselerte over kulturforskjeller, religion og fremmedfrykt.

Nils m/Skils, Storebror og Droolian i Point fikk også opp temperaturen på Egertorget.

Etter halvannen time ga rapperne klar tale:

- Dette vil vi gjøre neste år også.

SOLGT TIL CHRISTER FALCK: Hiphoperne Klovner i kamp auksjonerte bort deler av sin garderobe, og «Robinson»-Christer Falck slo til med bud på 400 kroner. - T-skjorta er verd hver eneste krone, jubler han fornøyd.