Christer tjener gode penger

- Jeg gleder meg noe jævlig, sier Christer Falck. Han skal lede høstens Robinsonekspedisjonen. Og får akkurat den lønnen han ville ha.

- Jeg hadde en formening om hvor mye jeg ville ha for jobben - og det har TV3 innfridd, forteller Falck til Dagbladet :på nettet.

Han ser fram til å vise være mer enn en klyse og drømmer om å bli like flink som Nils Ole Oftebro.

- Jeg kommer til å være meg selv på godt og vondt. Det blir litt som et sosialantropologisk eksperiment. Jeg skal observere 16 mennesker over en to måneders periode, det gleder jeg meg til.

Falck har satt en klausul i kontrakten - at han kan få med seg en person til på TV3s regning. Sannsynligvis samboeren Ann-Carin Svendsen.

- Jeg synes Robinson-konseptet er jævlig kult og gleder meg til å dra nedover til Borneo i månedsskiftet april/mai, forteller 30-åringen.

Det vil ikke bli noen store endringer i programkonseptet, selv om konkurransene utvilsomt vil bli hardere.

Nils Ole Oftebro har ingenting imot at Falck skal ta over jobben med å styre kanalens flaggskip.

- Det har aldri vært meningen at jeg skulle ta en sesong til og jeg skjønte tidlig at de ville ha Christer til å ta over. Det tror jeg vil bli en veldig bra løsning.

Eller som Christer Falck formulerer det selv:

- Jeg tror jeg kan bli en godt over middels programleder.

TV3 opplever er rush av søknader om å få delta i Robinsonekspedisjonen. I dag alene kom det 500 søknader til kanalen. Når påmeldingsfristen går ut 1.februar regner man med å ha overgått fjorårets rekord på 5ø000 søkere.<