«Petter uteligger: En ny sjanse»

Christer var rusavhengig:
- «Petter uteligger» endret livet mitt

Takker Petter Nyquist for å ha gitt ham ny livsgnist.

KOMPISER: Christer Modin (til venstre) og Petter Nyquist møttes da sistnevnte spilte inn «Petter uteligger» i 2014. Nå er de igjen å se på skjermen sammen, i TV 2-programmet «Petter uteligger: En ny sjanse», der Petter og sju mennesker fra Oslos gatemiljø skal starte og drive kaffebaren =Kaffe. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KOMPISER: Christer Modin (til venstre) og Petter Nyquist møttes da sistnevnte spilte inn «Petter uteligger» i 2014. Nå er de igjen å se på skjermen sammen, i TV 2-programmet «Petter uteligger: En ny sjanse», der Petter og sju mennesker fra Oslos gatemiljø skal starte og drive kaffebaren =Kaffe. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Julaften 2014. Eventyreren og filmskaperen Petter Nyquist (39) har bodd på gata i Oslo i over en måned, som en del av sitt nye prosjekt for TV 2: «Petter uteligger».

På Alternativ Jul i Folkets hus arrangeres julefeiring for folk som kanskje ikke har noe annet sted å feire, deriblant hjemløse og rusavhengige. Her møtes Petter og Christer Modin (49) for første gang.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer