Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Petter uteligger: En ny sjanse»

Christer var rusavhengig:
- «Petter uteligger» endret livet mitt

Takker Petter Nyquist for å ha gitt ham ny livsgnist.

KOMPISER: Christer Modin (til venstre) og Petter Nyquist møttes da sistnevnte spilte inn «Petter uteligger» i 2014. Nå er de igjen å se på skjermen sammen, i TV 2-programmet «Petter uteligger: En ny sjanse», der Petter og sju mennesker fra Oslos gatemiljø skal starte og drive kaffebaren =Kaffe. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KOMPISER: Christer Modin (til venstre) og Petter Nyquist møttes da sistnevnte spilte inn «Petter uteligger» i 2014. Nå er de igjen å se på skjermen sammen, i TV 2-programmet «Petter uteligger: En ny sjanse», der Petter og sju mennesker fra Oslos gatemiljø skal starte og drive kaffebaren =Kaffe. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Julaften 2014. Eventyreren og filmskaperen Petter Nyquist (39) har bodd på gata i Oslo i over en måned, som en del av sitt nye prosjekt for TV 2: «Petter uteligger».

På Alternativ Jul i Folkets hus arrangeres julefeiring for folk som kanskje ikke har noe annet sted å feire, deriblant hjemløse og rusavhengige. Her møtes Petter og Christer Modin (49) for første gang.

- Christer inviterte meg til å bo hjemme hos ham, forteller Petter og ser bort på kompisen.

Vennskapet deres startet den jula, og fortsatte også etter at 39-åringen flyttet hjem til familien på Kolsås etter 52 dager på gata. Nå er de igjen å se sammen på skjermen.

I «Petter uteligger: En ny sjanse» på TV 2 starter Petter kaffebar i Oslo sammen med sju mennesker fra gatemiljøet i Oslo, blant dem Christer. Serien hadde premiere onsdag denne uka.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?