Christian og Bertine vant kåring i går

Juryen hadde et svare strev med å finne single kjendiser, for vårkåtheten og kjærligheten blomstrer i Kjendis-Norge. I går ble til slutt pop- og «Cæsar»-stjernen Christian Strand (20) og rockemusikeren Bertine Zetlitz utropt til landets mest attraktive single mann og kvinne.

Det hele skjedde i toppetasjebaren på SAS-hotellet i går kveld, men ikke helt uten komplikasjoner. Norges mest attraktive kvinne var i Japan, og Norges mest attraktive mann var nesten en time forsinket.

Men Christian Strand dukket opp etter hvert, fikk champagne og var fornøyd.

- Det er klart at slike priser er hyggelig, men akkurat nå er jeg mest opptatt av at jeg gir ut plate på mandag, og at jeg gjør en god jobb der, sier Strand til Dagbladet.

- Det er ikke viktig for meg å være singel. Det er ikke en gang sikkert at jeg er det, sier han med et lurt smil. Strand ble kjent i rollen som pikkolo Knut Arne Olsen på Hotel Cæsar, og har toppet VG-lista med singelen «Maybe Baby»

Å finne single norske kjendiser er ikke lett i disse dager.

- Juryen hadde en lang liste nominerte til å begynne med, men det ser ut som om vårkåtheten har slått inn for fullt, sier juryformann Beatrice Johnson til Dagbladet.

Hun kan avsløre at kronprinsesse Märtha Louise, Mia Gundersen og Elin Tvedt måtte strykes av listen. Det samme måtte Thomas Giertsen, Espen Lind og Jon Almås.

- Kjærlighetslivet til norske kjendiser er svært skiftende. De som er single i dag, kan være opptatt i morgen. Leser man Se & Hør kan man jo se at noen har fem-seks kjærester i løpet av et år. Derfor er det også mange vi ikke vet om er single eller ikke, som vi ikke har turt å nominere, sier hun.

Märtha forsvant fra lista, men hennes kjæreste, forfatteren Ari Behn, var aldri i juryens søkelys...

På herresiden var Alex Rosen, Erik Røe fra Baba Nation nominert som single funn. Synnøve Svabø og Anne Kat. Herland var tapende finalister på kvinnesiden.

TV3 og Det Nye sto bak kåringen og satt i juryen, og festen før og etter hadde hentet inspirasjon fra serien Sex og Singelliv. Kjendisene som stilte var stort sett hentet fra TV3s egne produksjoner, fra Robinson og Baren. Konferansierer var Robinson-fjesene Ihne Vagmo og Emil Salmila. TV|3s egne «Popstars» - Cake - framførte to akustiske låter, og det viste seg at de både kunne spille og synge.

VANT KÅRINGEN: Pop- og «Cæsar»-stjerne Christian Strand (20) ble i går kåret til Norges mest attraktive single mann. «Robinson»-deltakerne Linda Camilla Strømsodd og Mette Iversen vet å sette pris på vinneren.Foto: JON TERJE H. HANSEN
HETESTE SINGLE KVINNE: Rockemusikeren Bertine Zetlitz var i Japan og kunne ikke motta prisen.Foto: SCANPIX