Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Christina i form

Nei da, Christina Aguillera er ikke syk og sliten. Det beviste hun under historiens første Latin Grammy-utdeling i dag tidlig norsk tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den siste tida har spekulasjonene gått høyt om hvorvidt 20-åringen fikser popstjerne-livet. Hun har i det siste avlyst flere konserter, både i Boston og Virginia Beach, men i dag tidlig i Los Angeles gjorde hun alle spekulasjoner til skamme. I alle fall virket hun meget opplagt da hun entret scenen i lett rød drakt (som ble enda mindre ut i sangen 'Mi Reflejo') og med nybleket hår. Mye tider på at hun har brukt de siste dagene til å finpusse spansken.

Det kunne hun saktens trenge, for den amerikanske jenta - som riktig nok har en far fra Equador - har slitt med diksjonen.

Aguillera, som nå er ute med et album på spansk, men som ikke fikk noen pris i Latin Grammy, er ikke den eneste som prøver seg på å sjarmere det store latinske markedet. Det mest populære guttebandet i USA for tiden, N'Sync, kom også og sang - på spansk, og ble hyllet av de største stjernene i USA om dagen, som selvsagt er latinere; Jennifer Lopez, Ricky Martin, Carlos Santana, for å nevne noen.

Sistnevnte fikk, ikke overraskende, to priser for sitt samarbeide med den meksikanske rockgruppa Mana.

MAGE-BABEN: Den bare magen begynner å bli et varemerke for Christina Aguilera. Her er hun foreviget idet hun ankommer Latin Grammy-utdelingen.