COMEBACK-KLAR: Christina Milian har ikke gitt ut plate på seks år. Nå er hennes fjerde album like rundt hjørnet, og første singel er allerede sluppet. Foto: Stella Pictures
COMEBACK-KLAR: Christina Milian har ikke gitt ut plate på seks år. Nå er hennes fjerde album like rundt hjørnet, og første singel er allerede sluppet. Foto: Stella PicturesVis mer

Christina Milian varsler comeback

Samarbeider med Lil Wayne.

(Dagbladet): På begynnelsen av 2000-tallet herjet hun hitlistene med låter som «When You Look At Me» og «Dip It Low», og særlig kjent ble hun for sangen «AM to PM».

Siden den gang har de fleste som svingte seg til den amerikanske artistens R 'n' B-låter hørt lite fra henne.

Nå er 31-åringen imidlertid klar med nytt album - seks år etter hennes forrige ble utgitt.

- Jeg er veldig bestemt på å finne en bra førstesingel ettersom det er en stund siden jeg slapp musikk sist, har hun uttalt, ifølge 730.no.

Jobber med Lil Wayne Rapperen Lil Wayne kunne i februar røpe at Milian var signert på hans plateselskap, Cash Money Records, som også har artister som Nicki Minaj og Drake tilknyttet seg.

I høst begynte de å samarbeide om det som blir New Jersey-jentas fjerde album.

- Wayne forstår virkelig artistene han jobber med, hvilket er bra, sa Milian til nettstedet Rap-Up.com i august.

Første smakebit fra Milians kommende album ble sluppet .

Låta «Hello» er et samarbeid med Lil Wayne og den australske DJ-duoen The Stafford Brothers.

Småbarnsmor Mellom «AM to PM» og Lil Wayne-samarbeidet, har 31-åringen også rukket å gifte seg med artisten The Dream, bli mor til Violet (2) og skille seg fra The Dream.

DEN GANG DA: Christina Milian på premieren til filmen «Be Cool» i 2005. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Christina Milian på premieren til filmen «Be Cool» i 2005. Foto: Stella Pictures Vis mer

Til The Hollywood Reporter har Milian beskrevet det kommende albumet som en blanding av ulike sjangre, som dance, r&b og pop.

- Jeg tror det blir det mest spennende og det mest betydningsfulle albumet jeg har laget. Jeg har gått gjennom mye forskjellig, både offentlig og privat. Samtidig er jeg så full av kjærlighet, sier Milian, og avslører at dattera har vært til stor inspirasjon.

Når albumet utgis, er imidlertid usikkert.

For uten musikken, har Milian også figurert i filmer som «Be Cool» (2005) og «Bring It On» (2009).  Hun er også korrespondent for amerikanske «The Voice» i sosiale medier.

I 2006 kåret magasinet Maxim henne til én av verdens mest sexy kvinner, og satte henne på 10. plass på sin liste over de 100 hotteste kvinnene.

MOR: Siden sist, har Christina Milian blitt mor for første gang. Her er hun sammen med dattera Violet (2). Foto: Stella Pictures
MOR: Siden sist, har Christina Milian blitt mor for første gang. Her er hun sammen med dattera Violet (2). Foto: Stella Pictures Vis mer