Christina på strippeshow

Vennene er bekymret for Christina Aguileras ville liv. På den beryktede klubben Cheetah's i Atlanta danset en stripper for 19-åringen.

Før hun skulle opptre på den amerikanske cup-finalen i fotball, SuperBowl, gikk hun ut for å danse på innestedet Fusebox. Dagen etter ble hun sett i Lobster Bar. Senere på natta møtte hun deltidskjæresten Carson Daly, som jobber for MTV, på strippeklubben Cheetah's.

- Det burde være unødvendig å slå fast at opptredenen hennes på Super Bowl ikke var blant hennes beste. Hun hadde vært på byen i ei uke på forhånd, sier en venn av Christina til Star Magazine.

Lurer seg inn

Aguilera, som ble verdensstjerne med poplåter som 'Genie In A Bottle' og 'What A Girl Wants', skal ha funnet seg til rette blant eldre, sofistikere venner, og har angivelig brukt kjendisstatusen til å komme inn på klubber der hun er for ung til å få servering.

- Hun kommer til å svi for dette, men hun fortsetter å danse etter sin egen pipe, sier ei vennine av sangerinnen.

- Det likner på det som hendte med Drew Barrymore da hun var yngre. Vi er redde for at Christina blir involvert med feil venner, sier venninen.

Liker margarita

Gjester på utesteder i Park City i delstaten Utah ble sjokkert da Aguilera var på utetur under Sundance filmfestival i februar.

- Hun så ut til å ha et nært forhold til jordbær-margarita, sa en person som så henne.

En annen kilde forteller the Star at vennene er bekymret for ryktet hennes.

- Hun ser ut til å like nattelivet langt mer enn konkurrenter som Britney Spears. Christina er i ferd med å bli ei villjente, sier vennen.

STOR JENTE: Christina Aguilera har vært på voksenklubb.