Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Christine Dancke

Christine Dancke om panikkangsten: - Jeg tenkte at jeg var ferdig

Nå har det gått nesten ett år siden hun skrev Facebook-innlegg om opplevelsen. Hun mener det er viktig å avdramatisere det å bli rammet.

FESTIVALSOMMER: For Christine Dancke handler sommeren om å reise rundt på festivaler for å spille og gjøre intervjuer. Foto: Christian Roth Christensen
FESTIVALSOMMER: For Christine Dancke handler sommeren om å reise rundt på festivaler for å spille og gjøre intervjuer. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

TØNSBERG: - I går måtte jeg bare gå bort til en som jobbet på Kastellnatt å si at jeg angstet skikkelig. Jeg ble beroliget om at det bare var å gi et signal om det skulle være noe.

- Jeg hadde veldig noia på starten, men så gikk det heldigvis over etter en liten stund, sier Christine Dancke.

Hun snakker om kvelden før, da hun var DJ på Slottsfjellfestivalens klubbkonsept Kastellnatt. I festivalbyen Tønsberg er det tidlig formiddag og fortsatt søvnig stemning.

Dancke sitter med store, mørke solbriller i sola og spiser frokost.

I fire år har Dancke ledet «Christine», hennes eget program på NRK P3 hvor hun diskuterer popkulturelle fenomener og presenterer fersk popmusikk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?