«Chronicle»-regissøren får sin egen «Star Wars»-film

Nok en spin-off.

(Filtermagasin.no): Annonseringene fra Lucasfilm og Disney fortsetter å ramle inn.

I dag ble det klart at regissør Josh Trank, som sto bak superheltslageren «Chronicle» fra 2012 (men som ikke er med på oppfølgeren), skal stå bak spakene på en ny «Star Wars»-film.

- Han er et fantastisk talent og har en flott fantasi og sans for nytenkning, sier Lucasfilm-sjef Kathleen Kennedy i en uttalelse på StarWars.com.

Har laget «Star Wars»-kortfilm
Trank jobber for tida med «Fantastic Four»-omstarten som skal komme ut i 2015, men han har også litt regi-erfaring i «Star Wars»-universet allerede.

I 2007 fikk han mye oppmerksomhet for den uoffisielle kortfilmen «Stabbing at Leia's», hvor en forfyllet lyssabelduell under prinsesse Leias bursdagsfest går veldig galt.

Annonseringen om Trank er den andre store «Star Wars»-nyheten som har blitt sluppet denne uka.

Mandag ble det klart at «Game of Thrones»-stjerne Gwendoline Christie og Oscar-vinner Lupita Nyong'o har fått roller i den kommende sjuende episoden av filmserien.

Tusenårsfalk gjør comeback?
Samtidig tvitret «Episode VII»-regissør J. J. Abrams nettopp et bilde fra settet av et rundt sjakkbrett av samme type som befant seg i Han Solos correlianske frakteskip Millenium Falcon sammen med en håndskrevet lapp hvor det står:

HÅNDSKREVET: J. J. Abrams hinter til Millenium Falcon-comeback i neste «Star Wars»-film via Twitter-kontoen til Bad Robot, produksjonsselskapet hans.
HÅNDSKREVET: J. J. Abrams hinter til Millenium Falcon-comeback i neste «Star Wars»-film via Twitter-kontoen til Bad Robot, produksjonsselskapet hans. Vis mer

- Jeg skulle ønske folk slutta å lekke bilder fra «Episode VII»-settet og å komme med latterlige påstander om at Millenium Falcon er med i filmen.

Den første delen av lappen hentyder forøvrig til en bildelekkasje fra settet som nylig ble publisert av nettstedet TMZ, hvor man blant annet fikk et nærmere blikk på filmseriens retur til praktiske effekter etter grønnskjerm-maratonen i prequel-filmene.