Ciljan Skjelbred som filmstjerne?

Storfilm spilles inn i Trondheim i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fredag har filmen «Goal!» - som følger fotballspilleren Santiago Muñez\' proffliv i Newcastle - premiere på norske kinoer.

At det kommer en oppfølger er allerede bestemt, og i kveld er et filmteam fra produksjonsselskapet Milkshake Films til stede i Trondheim for å gjøre opptak.

Proff i Real

- Kampen skal i hvert fall tas opp. Hva som kommer til å bli brukt kan man jo aldri vite, forteller Beathe Jakobsen i Buena Vista til Dagbladet.no.

Produsentene av «Goal!» har samarbeidet tett med Fifa, og dermed fått tilgang til å filme flere fotballpersonligheter på og rundt stadionanlegg over hele verden.

Alan Shearer og resten av Newcastle-spillerne er sentrale i den første filmen, mens Beckham, Raul, Roberto Carlos og de andre har store roller i oppfølgeren - når Muñez blir proff i Real Madrid.

«Goal! 2» får premiere rett før VM i Tyskland til neste år.

Filmen regisseres av spanske Jaume Collet Serra, som ikke er til stede i Trondheim i kveld.

KLAR FOR REAL: Rollefiguren Santiago Muñez\' er proff i Newcastle i den første «Goal!»-filmen. I den andre spiller han i Real, og opptak gjøres i Trondheim i kveld. FOTO: FILMWEB
KLAR FOR REAL: Rollefiguren Santiago Muñez\' er proff i Newcastle i den første «Goal!»-filmen. I den andre spiller han i Real, og opptak gjøres i Trondheim i kveld. FOTO: FILMWEB Vis mer
FÅR BIROLLE?: Per Ciljan Skjelbred og de andre RBK-spillerne kan dukke opp i filmen - enten de vil det eller ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer