Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Cindy og Malin i Idol-finalen

Dommernes favoritter var også folkets favoritter.

(Dagbladet.no): Cindy Hovde fra Oslo valgte å synge «A Moment Like This» av den amerikanske Idol-vinneren Kelly Clarkson.

18-åringen fikk 17 prosent av stemmene fra kveldens innringere.

Hovedpersonen selv var helt målløs etter at hun forsto at hun er en av 10 som skal være med i den norske Idol-finalen i Oslo Spektrum.

Kveldens største favoritt, Malin Pettersen (16) fra Oslo sang renest av de ti semifinalistene i kveld. Hun valgte en ganske rolig og populær låt som har lenge ligget på hitlistene. Å høre Katie Meluas «Closest Thing to Crazy» var nesten som å høre originalen. Malin fikk 22 prosent av innringernes stemmer.

- Nå ble jeg veldig glad. Tusen takk skal dere ha alle sammen, sa hovedpersonen selv i programmet.

Samstemte dommere

Det var svært jevnt mellom de beste. Bare to prosent av stemmene skilte 4 til 2. plass. Kveldens dommere var ganske samstemte om hvem som skulle vinne. Bare juryens leder, Tone Lise Skagefoss, bommet i sin spådom. Hun trodde Haji Saleem fra Oslo ville få den andre finaleplassen. Han endte på 5. plass totalt med 11 prosent av stemmene.

Dommer David Eriksen, Tor Milde og Ole Evenrud hadde alle Cindy Hovde og Malin Pettersen som sine favoritter.

RIS OG ROS: Dommerne kom med mye negativ kritikk til dagens semifinalister. Og det var ikke uten grunn. Foto: TV 2
RIS OG ROS: Dommerne kom med mye negativ kritikk til dagens semifinalister. Og det var ikke uten grunn. Foto: TV 2 Vis mer
SAMMEN I FINALEN:</B> Det ble tårer og smil om hverandre for Malin Pettersen og Cindy Hovde i går kveld.