Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Cindys mage vokser

Verdens mest ettertraktede modell er gravid. Cindy Crawfords slanke kropp er allerede i forandring - hun har termin i slutten av juni.

Cindy Crawford giftet seg i mai i fjor med Rande Gerber. Spekulasjonene har gått høyt om Crawford er gravid, og nå blir dette bekreftet av hennes talskvinne Annett Wolf:

- Paret fortalte det til sine foreldrene for et par dager siden, sier hun til den amerikanske avisa USA Today. Crawfor som fyller 32 år neste måned kan regne med å få gode råd fra sine to søstre som allerede har barn.

Tidligere modell

Hennes ektemann Gerber er 36 år og tidligere modell. Han eier nå baren 'The whiskeys' i New York og 'Skybar' i L.A. Crawford vil fortsette å jobbe for Revlon, Omega og sitt TV-show på ABC før babyen kommer. Crawford har vært programleder i Good morning America, og hun håper at TV-stasjonen også vil bruke henne på andre måter.

Hverken Crawford eller Gerber vil vite om det blir en gutt eller en jente på forhånd.

FORELDRE TIL SOMMEREN: Cindy Crawford og Rande Gerber
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling