Cirque du Soleil grunneleggerens sønn død

Cirque du Soleil: Tragisk sceneulykke rammer grunnleggerens familie

Grunnleggerens sønn døde etter å ha blitt truffet av teleskopisk lift.

NYSIRKUS:  Sønnen til Cirque du Soleil-grunnlegger Gilles Ste-Croix, Olivier Rochette, døde tirsdag som følge av en sceneulykke. Rochette arbeidet som tekniker, og er derfor ikke på dette bildet, som er fra en kostymeprøve før åpningen av Luzia i Toronto i juli. Foto: The Canadian press / Chris Young
NYSIRKUS: Sønnen til Cirque du Soleil-grunnlegger Gilles Ste-Croix, Olivier Rochette, døde tirsdag som følge av en sceneulykke. Rochette arbeidet som tekniker, og er derfor ikke på dette bildet, som er fra en kostymeprøve før åpningen av Luzia i Toronto i juli. Foto: The Canadian press / Chris Young Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Olivier Rochette døde i en arbeidsrelatert ulykke tirsdags kveld. Han var sønnen til Gilles Ste-Croix, som sammen med Guy Laliberté grunnla det verdenskjente nysirkuset Cirque du Soleil i 1984.

CNN skriver at Cirque du Soleil offentliggjorde nyheten i en pressemelding.

- Jeg er knust og ønsker å uttrykke min dypest sympati og støtte til familien på vegne av meg selv, og alle som arbeider hos Cirque du Soleil. Olivier har alltid vært en virkelig elsket kollega, og en del av vår nære familie, sier Daniel Lamarre, daglig leder i Cirque du Soleil i en pressemelding.

Ifølge pressemeldinga er Rochettes nærmeste familie, inkludert faren Gilles Ste-Croix blitt varslet om dødsfallet.

Slått ned av lift

Det var i forbindelse med forberedelsene til Cirque du Soleils forestilling «Luzia» i San Fransisco tirsdag, at Rochette skal ha blitt truffet av en teleskopisk lift.

Ifølge CNN skal politiet og myndighetene i San Fransisco være i gang med å etterforske ulykken.

Ulykken inntraff klokka 18.43, omtrent en time før showet skulle starte. Rochette ble sendt til sykehus, men døde av skadene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer