Claptons nye bror narkoman

LONDON (Dagbladet): Rockestjernen Eric Clapton har akkurat fått vite at hans far var en omreisende bar- og hotellmusiker. At han har tre halvsøsken i USA og Canada, og nå sist at hans halvbror bor på gata og er heroinmisbruker.

Eric Clapton har en halvsøster i USA, og to halvsøsken i Canada. Han har foreløpig ikke møtt noen av de tre, men sier at han raskt vil ta initiativ for å bli bedre kjent med sin nye familie.

Edwart Fryer jr. er Eric Claptons halvbror. Han fullførte ikke grunnskolen, og ønsket å livnære seg som musiker. Dette gikk imidlertid ikke så bra. Edwart Fryer begynte å bruke heroin og havnet på gata.

Hans søster og Erik Claptons halvsøster, Sandra Fryer-Rich, har nå tatt kontakt med Eric Clapton for å få hjelp til å redde Edwart Fryer jr.

- Ted bor i en park. Hans eneste tanke er å skaffe dagens dose heroin. Dette vet Eric alt om, og han kan være den eneste redningen for vår bror, sier Sandra Fryer-Rich. Clapton brukte selv heroin, men kom seg ut av problemene. Han har nå bygd opp to klinikker som skal hjelpe narkomane ut av avhengigheten.