Clark Kent

Supermenn fra Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Til dere som har billett til konserten i kveld og i morgen: Gled dere sinnssykt. Dere får ikke en konsert, men konseptuell forestilling – multimedieshow som sitter igjen i kroppen tøffere enn den verste hangover. Men med motsatt fortegn.

Og til dere som ikke har billett: Fortvil, og håp at Kent kommer tilbake – snart.

Kent er ikke et band, det er et monster. I går gikk startskuddet for tre utsolgte konserter på Sentrum Scene. Var det noen som lurte på hvorfor strømmen til hele NSB på Østlandet gikk dagen før? Innlysende, Kent og ditto tonn med lys, laser og lyd måtte prøvekjøres. Og det krever noen terrawatt.

Kents medbrakte utstyr må være det største som noensinne har vært presset inn på denne intime storstua. Selv ikke U2 kunne fylt scenen med mer spektakulært stæsj.

Lyden var superb, og husets lydanlegg var supplert med høyttalervegger på sidene – noen som gjorde lyden fysisk. Hele bakveggen var dekket med tv-monitorer, som presenterte bisarre kortfilmer og hypnotiske tredimensjonale symboler. Det hele topper seg med spindelvev av lasernett som veves ut over lokalet til bandets hypnotiske, suggererende og storslagne rock.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer