TV 2 og TV 3 konkurrerer om seerne torsdag kveld

Cleve Broch om TV-krigen: - Det er veldig synd at de ikke klarer å programmere sånn at vi ikke ødelegger for hverandre

I dag er det premiere på suksesserien «Frikjent» mens «Aber Bergen» er på skjermen. 

REDD KONKURRANSEN ØDELEGGER: Nicolai Cleve Broch er aktuell som Aksel Nilsen i en ny seson av krimserien «Frikjent». Han synes det er dumt at den er lagt på samme tidspunkt som TV 3s dramasatsing «Aber Bergen». Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
REDD KONKURRANSEN ØDELEGGER: Nicolai Cleve Broch er aktuell som Aksel Nilsen i en ny seson av krimserien «Frikjent». Han synes det er dumt at den er lagt på samme tidspunkt som TV 3s dramasatsing «Aber Bergen». Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag kveld er det klart for et gjensyn med Aksel Nilsen og den lille bygda Lifjord i andre sesong av krimserien «Frikjent».

Første sesong av serien hadde over 850.000 seere i snitt, satte dramarekord for TV 2 og ble kritikerrost i både Norge og utlandet.

Serien har den siste tida vekket heftig debatt etter at det ble kjent at den nye sesongen blir satt opp samtidig med, og dermed kan skvise ut, TV 3s store dramasatsing, «Aber Bergen».

- Synd

Hovedrolleinnehaver i «Frikjent», Nicolai Cleve Broch, skulle gjerne unngått konkurransesituasjonen og mener bransjen burde jobbe bedre sammen.

- Det er veldig synd at de ikke klarer å programmere sånn at vi ikke ødelegger for hverandre. Jeg kan ikke helt forstå at det skulle være så vanskelig. Det finnes mange andre gode tv-dager, sier Nicolai Cleve Broch til Dagbladet.

I et lengre intervju med Dagbladet forteller han at den nye sesongen har vært krevende å spille inn.

Broch skulle selv helst sett at TV 2 fortsatt sendte programmet på mandager, men sier han har liten påvirkning på tv-kanalens sendeskjema.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer