Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Céline Dion

Céline Dion til Norge

Verdensstjerna besøker Telenor Arena neste år.

En av verdens største artister, Céline Dion, kommer nå til Norge. Det melder VG.

Dette er første gang på 24 år at stjerneartisten, bak suksesser som «My Heart Will Go On», «The Power of Love» og «Think Twice», kommer til Norge.

Det skjer neste år, nærmere bestemt den 28. august 2020 på Telenor Arena.

«Endelig kan vi dele den gledelige nyheten om at legenden Céline Dion kommer til Norge», skriver konsertarrangør All Things Live Norway, ved Peer Osmundsvaag, i en pressemelding.

Forrige gang den kanadiske sangfuglen holdt konsert i Norge, var i 1997 - samme året som kassasuksessen «Titanic» kom ut - hvor Dion sto for tittellåta «My Heart Will Go On».

- Ikke bry dere

Tidligere i år fikk Dions stilforvandling enorm oppmerksomhet i den internasjonale sladrepressen, og mange påpekte også at den verdensberømte 51-åringen hadde gått drastisk ned i vekt på kort tid.

I januar gikk hun selv ut og avkreftet at noe var galt og sa at hun «gjorde det for seg selv» - til tross for at bildene av en sylslank Dion gikk verden rundt.

- Hvis jeg liker det, så vil jeg ikke snakke om det. Ikke bry dere. Ikke ta bilde. Hvis du liker det, så er jeg der. Hvis ikke, la meg være i fred, sa sangstjerna til The Sun i slutten av januar i år.

Det er nå tre år siden Céline Dions (50) ektemann René Angélil døde av strupekreft og etterlot henne alene med ansvaret for deres tre barn, René-Charles (18) og tvillingene Eddy og Nelson (8).

Den tidligere komponisten, som også var Dions manager og mentor, fikk kreft for første gang i 1999. I 2013 ble handiagnosert med strupekreft for andre gang, og Dion tok en pause fra musikken for å ta vare på ham.

- Det er godt å vite at han nå har fått fred og hviler. Men han er alltid med meg. Jeg ser ham hver dag i øynene på barna mine.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling