Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Clooney i storm!

Kampen mellom naturkreftene og det lille mennesket når dramatiske høyder i fredagspremieren «Den Perfekte Stom»

Parhestene George Clooney og Mark Walhberg må virkelig slåss for å holde seg i live da det blåser opp til den perfekte stormen. Wolfgang Petersons effektfylte katastrofefilm er basert på en sann hendelse.

Moder Natur

I oktober 1991 viste Moder Natur seg fra sin verste side. Stormen som blåste opp var den sterkeste man hittil har registrert. Oppvisningen fra naturens side var et resultat av at tre stormer smeltet sammen til én. De som var så uheldig å være ute til sjøs i uværet, møtte bølger på over 30 meter.

Fra USAs eldste havneby Gloucester, seiler Andrea Gail ut fra havn. De etterlater familie og kjærester på land og vender nesen utover mot havet. Kaptein Billy Tyne (George Clooney) har hatt dårlig fikserlykke, men denne gangen er han fast bestemt på å bringe hjem fisk. Han setter dermed kursen mot Flemish Cap, et fiskerikt område langt ute i Atlanterhavet. De drar rett inn i stormsentret og katastrofen var et faktum.

Livet er en dans

I Rampelyset» er den andre premierefilmen denne fredagen. Vi følger historien om en gruppe unge ballettdansere ved et danseakademi i New York. Konkurransen er sylskarp og bare den beste overlever. Mange har kalt filmen «Fame» for det nye årtusen. Ethan Stiefel, som mange regnes som en av verdens beste danere, spiller en av rollene i filmen.

Bli med i vår George Clooney konkurranse!

I HARDT VÆR: Andrea Gail i storm
WILL YOU DANCE? Konkurranse og hete følelser er tema i «I Rampelyset»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media