Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Clooney, Pitt og Damon gjenforenes

Stjernetrio klare for nytt filmsamarbeid.

(Dagbladet.no:) George Clooney har rukket å bli Oscar-vinner og nå er han tilbake sammen med resten av banden på nye kriminelle eventyr. Mandag ble det klart at Clooney, Brad Pitt og Matt Damon stiller opp i «Oceans 13», som blir deres tredje film om de elskverdige kjeltringene, melder nyhetsbyrået AP.

Nye tokt

George Clooney vant nylig Oscar for beste mannlige birolle i oljeindustri-dramaet «Syriana». Nå skal han altså gjenoppta rollen som tjuven Danny Ocean som leder resten av gjengen ut på nye tokt i Las Vegas.

Clooneys produksjonspartner Steven Soderbergh, som også stod bak suksessen med «Oceans eleven» i 2001, har meldt fra at han vil regissere også den kommende filmen.

Julia Roberts mangler

Ifølge filmselskapet, Warner Bros, kommer ikke Julia Roberts og medskuespiller Catherine Zeta-Jones til å spille i oppfølgeren.

Roberts spilte Clooneys kjæreste i de to første «Oceans»-filmene.

Produsenten bak triologien, Jerry Weintraub, forklarer at det var et manusspørsmål som gjorde at de to kvinnelige stjernene ikke er med denne gangen.

 Gutta boys : Damon, Clooney  og Pitt er tilbake som gangsterbande. Også Andy Garcia er bekreftet i den Foto: Scanpix
Gutta boys : Damon, Clooney og Pitt er tilbake som gangsterbande. Også Andy Garcia er bekreftet i den Foto: Scanpix Vis mer

- Vi har ikke plass i manus til to slike talenter i denne filmen. Vi kunne ikke forvente at de skulle komme tilbake og ikke gjøre noe bare for å gjøre noe, sa han.

Selskapet forventer imidlertid at resten av rolleinnhaverene, deriblant Don Cheadle, Andy Garcia, Bernie Mac, Carl Reiner og Elliott Gould, vil bli med også  i «Oceans 13».

Innspillingen antas å starte i løpet av juli i år, og filmen vil bli å se på kino sommeren 2007.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling