Clooney tilbake

Torsdag er George Clooney tilbake i «Akutten» på TV3 - i alle fall for en kort stund. Les siste nytt fra filmens verden!

Det var stor sorg blant «Akutten»-fansen da George Clooney bestemte seg for å satse fult og helt på filmkarrieren.

Den sjarmerende legen Doug Ross er fortsatt dypt savnet, spesielt av sykesøsteren Carol (Julianna Margulies). Doug Ross ble sparket fra County General da han hjalp en dødssyk gutt med å dø. Etter å ha vært seriens skjørtejeger, slo han seg til slutt i ro med Carol. Da han forlot serien i forrige sesong, ble Carol og tvillingene igjen. Torsdag kl 2130 får vi se den spennende fortsettelsen av forholdet mellom Carol og Ross.

Nå er det også klart at en annen av de originale medlemmene av serien er på vei ut. Anthony Edwards, som spiller Dr. Green, har sagt at han ikke ønsker å fornye kontrakten sin etter at den går ut i 2002.

- Jeg har spilt Dr. Greene i åtte år, og det er nok. Jeg elsker å være skuespiller, men å spille hver dag over en periode på 10 måneder hvert år, tærer på familien, sier Edwards til AP.

På tross av at NBC har kontrakt på «Akutten» ut 2004, er det altså nok får Edwards, som er en av de få som er igjen av den originale gjengen. Både George Clooney, Julianna Margulies, Gloria Ruben, Sherry Stringfield og Kellie Martin har forlatt serien. Nå er det bare Eric LaSalle (Benton) og Noah Wyle (Carter) igjen av den opprinnelige legegjengen.

«Akutten» er fortsatt et av USA - og verdens - mest sette tv-serier og har ca 25 millioner titter hver uke i USA. MATT DILLON skal prøve seg bak kamera. Ungdomsstjernen, som er kjent fra «Rumble Fish» og «Drugstore Cowboy», skal regissere seg selv og James Caan i «Beneath the Banyan Trees».Dillon (36) har skrevet manuset sammen med forfatteren Barry Gifford («Wild at Heart»). Filmen handler om en forsikringssvindler (Dillon) som er på jakt etter partneren (Caan) som svek ham i jungelen i Kambodsja. Filmingen starter neste måned.RUSSELL CROWE er ikke for lei seg etter bruddet med Meg Ryan. Under en fest etter Golden Globe-utdelingen ble kjekkasen først observert sammen med Leelee Sobieski, som gav ham på båten, før han forsvant fra festen sammen med ingen ringere enn Courtney Love. Det kan se ut som den godeste Russell er svak for blondiner.ROBERT DOWNEY JR har nettopp forlenget sin opptreden i «Ally McBeal».Den narkotikadømte og Golden Globe-vinnende stjernen har nettopp undertegnet kontrakten om 11 nye episoder i tillegg til de 10 han allerede har filmet.Men ikke alt er bra i Downey-land. Hans kone, Deborah Falconer, som han giftet seg med i 1992, har nå tatt ut begjæring om skilsmisse. De to har vært separert de siste fem årene. MATTHEW MCCONAUGHEY vender tilbake til røttene. Han har kjøpt en stor ranch i hjemstaten Texas. Stjernen fra «A Time to Kill» og «U-571» kjøpte eiendommen for rundt 5 millioner kroner. De forrige eierne flyttet hastig ut, og bikkja Purina ble igjen hos McConaughey.- De overlot til og med alle kuene til meg. De tok nesten ikke noe med seg, sier en mildt sjokkert McConaughey. Kan det være at ekteparet vet noe om eiendommen Hollywoods superstjerne ikke vet? JIM CAVIEZEL fra «Den tynne røde linjen» er klar for overnaturlig action. I «Princess Of Paradise Park» skal Caviezel spille en av to brødre som arver en gammel karusell. Myten sier at en liten jente døde under svært mystiske omstendigheter. Hvis karusellen blir bygd opp igjen, kan de kanskje kommunisere med henne...

«Akutten» med både Clooney og Edwards.