Clooneys Batman

Selv om George Clooneys erfaring med «Batman» har vært blandet, har han en strålende idé til nest film!

George Clooney spilte den maskerte helten i «Batman og Robin» og gjorde en bra Batman. Det var bare synd at filmen i seg selv var elendig. Clooney sa følgelig nei til å ikle seg Batman-drakten en gang til. Men han har tydeligvis ikke lagt helten helt bak seg ennå, for en natt våknet Clooney opp midt på natten med brilliant idé til den nye Batman-filmen!

- Batman bør gjøres som film noir, sier Clooney til Movieline.

Depressivt

Clooneys vil at filmen skal starte i Alfreds begravelse. Ved graven står en Sam Spade-aktig forteller og snakker med den døde Alfred. En dunkel begynnelse, og heretter går det bare nedover!

I den første actionsekvensen blir Batmans unge hjelper Robin blir drept. I neste sekvens sitter Bruce Wayne/Batman ensom i sin stol, og hater verden og seg selv.

Batsignalet lyser, men Batman vil ikke se det. Han blir til slutt brakt ut av sin selvvalgte grav av en liten gutt. Sammen slåss de ikke bare mot «Mad Hatter», men også mot selveste døden. Batman og gutten vinner - selvfølgelig! I filmens siste scene faller både Batman og gutten utfor en høy klippe. De dør begge to. Slutt.

Det spørs imidlertid om George Clooney greier å selge denne ideen til Hollywood, som er avhengig av happy endings ...

MØRK OG DYSTER: Clooney kan få problemer med å selge Batman-ideen sin!