Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Club Hilton

Fest sammen med hotellarvingen!

(Dagbladet.no): Nå kan unge jetsettere over hele USA feste som utelivsdronningen selv, hotellarvingen Paris Hilton - på Club Hilton selvfølgelig.

Den lokale forretningsmannen Fereidoun «Fred» Khalilian har kjøpt opp rettighetene til å bruke navnet til «The Simple Life»-stjernen på en rekke eksklusive nattklubber. Den aller første skal etter planen åpne allerede på nyttårsaften i Orlando, Florida.

Etter hvert håper den driftige klubbeieren å kunne utvide med flere utesteder i Las Vegas, New York, Miami Beach, London og Paris.

Hilton på sin side vil motta et syvsifret dollarbeløp og er da kontraktforpliktet til å besøke klubben minst to ganger i måneden.

Hun skal også ha vært med på å velge ut interiøret og skal kaste glans over den røde løperen under den høytidelig åpningen i slutten av desember.

<B>NAVN SOM MERKEVARE: Her fra signeringen av hennes nye bok <font face="arial, helvetica, sans-serif">«Confessions of an Heiress»</font>.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling