Clubstrophobia

Fem klubb-musikere, en DJ og en vokalist står sammen om å skape groove og beat ved hjelp av triphop, jazz, jungle, house, bigbeat og funk. Se dem på Blå fredag.

Clubstrophobia er et klubbkonsept som blant annet har vært fast gjest på klubben Agora i Bergen. I løpet av høsten 1999 utviklet prosjektet seg til å bli noe av det beste innen live klubbjazz i Norge. DJ Goldfinger leverer live remix av lydspor, mens vokalist og musikere spiller. Det er både improviserte og programmerte partier. Clubstrophobia har gjestet både klubber og festivaler i løpet av 2000.

Musikerne heter Jostein Berntsen (vibrafon, beats, samples og rhodes), Jan Eirik Reknes (trompet og effekter), Audun Brandal (bass) og Tore Christian Sævold (trommer). Anne Valborg Tolås står for vokal og Kjetil Bjøreid Aaby ordner lyden. Medlemmene kan skilte med tidligere samarbeidspartnere som Tommy Tee, Baba Nation, Atakama, Subtune, Bobby Hughes Experience, David Farell og Klovner i Kamp og flere eminente DJ`er, blant andre Bjørn Torske.

Etter Clubstrophobia kommer Blåkkparty på scenen for siste gang i år. Dette er din sjanse til å oppleve noe virkelig nyskapende på klubbfronten!